Volledig Digitaal

Paperless!

U bent vertrouwd met een volledige digitale omgeving? Dan kunt u genieten van een volledige digitale boekhouding. Uw verkoopfacturen worden digitaal opgemaakt en verstuurd. De aankopen worden in een intelligent systeem bijgehouden en verwerkt (scanning, pdf -en digitale facturen). De bankuittreksels worden automatisch opgehaald en de klantenzone biedt u realtime inzicht in uw cijfers. De boekhouder zorgt ervoor dat alles mooi in elkaar vloeit. Paperless.

Opvolging op maat

De opvolging is volledig ad hoc. Omdat de input van de boekhouder herleid wordt tot het minimum, is er meer tijd beschikbaar voor correcties, opvolging en advies. De input van de boekhouder concentreert zich op die verrichtingen die uw dossier compleet maken. De deadlines worden gerespecteerd, flexibiliteit zal zorgen voor een betere en snellere opvolging, digitaal.

Rapporten en advies

Door de beschikbare tools en omwille van het feit dat alles gelinkt is aan elkaar, kan de boekhouder samen met de klant een rapportering op maat uitwerken. U wil weten hoe bepaalde kosten zich verhouden tot een deel van de omzet, u wil na elk kwartaal de brutomarge kunnen vergelijken met het vorig jaar, u wil de openstaande klanten opvolgen… alles kan op maat opgemaakt worden in de klantenzone. Meerdere telefoontjes naar uw boekhouder om uw cijfers te krijgen behoort vanaf heden tot het verleden, een druk op de knop en u heeft toegang tot alles wat nodig is.

 

Volledig digitaal optimalisatie
Informatieve figuur volledig digitale opvolging