Semi Digitaal

Mix tussen papier en digitaal

U bent vertrouwd met een digitale omgeving en gelooft in de beschikbare tools, maar u bent nog steeds overtuigd van de kracht van het papier? Dan kunt u de papieren boekhouding mixen met het digitale. De bankuittreksels worden automatisch opgehaald en de klantenzone biedt u realtime inzicht in uw cijfers. De aanwezige papieren boekhouding wordt nog binnengebracht en verwerkt. Waar mogelijk wordt reeds digitaal input voorzien.

Opvolging op maat

De opvolging van uw dossier gebeurt vanaf nu ad hoc. Uiteraard moeten de deadlines gerespecteerd worden, flexibiliteit zal zorgen voor een betere en snellere opvolging. Door gebruikt te maken van de tools van uw semi digitale boekhouding, bent u steeds up to date van uw administratie. Meer nog, de opvolging door de boekhouder gebeurt periodiek en er kan sneller ingegrepen worden waar nodig.

Software linken

Softwarepaketten laten zich steeds eenvoudiger linken. Zo kunnen we samen nazien of uw facturatieprogramma kan gelinkt worden aan dat van uw boekhouder. Inzetten op compatibiliteit en productiviteit in uw administratie loont!