Maandelijkse opvolging

Periodiciteit als standaard

Door een maandelijkse opvolging aan te bieden kan uw boekhouder sneller inspelen op uw behoeften. Een snelle periodieke verwerking zorgt ervoor dat u zelf strikter uw boekhouding zal (moeten) opvolgen, structuur zorgt voor een administratieve productiviteit. De klassieke gedachte van maand, kwartaal en jaaraangever is passé, snelle periodieke opvolging wordt de nieuwe standaard.

Verwerken en rapporteren

Onze nieuwe tools zorgen voor een vlotte verwerking en rapportering naar de klant. Gebruikt u al onze online tools, dan bent u future-proof. Uw boekhouder zal op vaste dagen monitoren, verwerken en rapporteren. Bij problemen of tekorten in uw boekhouding speelt u kort op de bal. Gaat u voor semi-digitaal of nog volledig op papier, dan komt u best per maand langs op kantoor, na afspraak.

Ad hoc advies

Maak gebruik van de periodiciteit van een maand, zo onderhoudt u zelf een betere band met uw boekhouder. U krijgt automatisch een beter inzicht in uw eigen boekhouding. Een vlotte wisselwerking zorgt voor productiviteit en vertrouwen. Een snelle opvolging zorgt voor de mogelijkheid tot ad hoc advies op financieel, boekhoudkundig en fiscaal vlak.