Administratieve coaching

Iedereen boekhouder

Voor veel ondernemers is de boekhouding eerder een verplichting dan een plezier. Immers als u achter uw bureau moet kruipen om de ‘boeken’ te doen, dan schuift u uw stiel en passie aan de kant. Als uw boekhouder u dan nog achteraf op het matje roept voor tekorten in uw administratie, dan is de goesting helemaal over. Gebruik onze administratieve coaching om aangeleerd te krijgen hoe u uw administratie optimaal bijhoudt zodat u uw bureau-tijd inkort en u met een gerust gemoed kan verder ondernemen.

Tools, tools en nog tools

U kent het, uw mailbox, uw briefwisseling en uw sociale media staan vol van de tools. Maar wat zijn die tools, wie gebruikt ze en wie zorgt ervoor dat er niets mis kan gaan? Het is van deze tijd dat dienstverlenende bedrijven inzetten op software om de workflow te sturen. Bij ons is dit niet anders. Leer hoe u gebruik kunt maken van onze hulp en tools om vlot te kunnen werken.

Coaching

Vandaag de dag is uw boekhouder niet enkel uw boekhouder, maar uw aanspreekpunt voor een breed spectrum aan vragen. Door de ervaring op diverse onderwijsinstellingen kan uw boekhouder u vlot dingen aanleren, dit op financieel, boekhoudkundig en fiscaal vlak.