Tijd om uw boekhouding digitaal te gaan doen

- Boekhouding, BTW, Nieuws

Samen kunnen we deze crisis het hoofd bieden door thuis te blijven en afstand te bewaren. Niet makkelijk als ondernemer, maar het biedt ook mogelijkheden. Tijd op om eindelijk uw boekhouding te digitaliseren. Uw boekhouder kan die nu immers moeilijk op papier verwerken.

Bespaar tijd en geld, win gemoedsrust en maak uw onderneming klaar voor de toekomst

1) Check uw hardware

Om uw boekhouding te digitaliseren heeft u enkel een scanner of smartphone nodig, een computer met internetverbinding en een e-mailadres.

2) Log in op onze software

Log als klant in op het Billit platform via my.boekhouderbeernem.be en maak kennis met de brede waaier aan mogelijkheden. Hoe breed u die gebruikt kiest u zelf.

Billit Boekhouder Beernem

3) Geniet van onze coaching

Wij zetten u aan de slag en u doet verder. We ondersteunen u per interactieve videoconferentie, per telefoon, per chat of per mail. De input van de boekhouder concentreert zich op die verrichtingen die uw dossier compleet maken.

4) Digitaliseer uw boekhouding en raak niet achter

Zend uw inkomende facturen van zodra u ze krijgt digitaal door en verwerk ze later in bulk. Vanaf dan ziet u realtime de cijfers van uw onderneming en is uw BTW aangifte zo goed als klaar om doorgegeven te worden.

5) Realtime online rapportage

Van zodra alles verwerkt is en de boekhouder heeft zijn verrichtingen doorgeboekt, kunt u de gezondheid van uw onderneming live monitoren via een online rapport. Die kan dan via een interactieve videoconferentie toegelicht worden.

Omdat de input van de boekhouder herleid wordt tot het minimum, is er nu ook meer tijd beschikbaar voor correcties, opvolging en advies.

Contacteer ons vrijblijvend

Over de auteur

Joey Deforce

Erkend Boekhouder-Fiscalist BIBF

Bachelor bedrijfsmanagement Accountancy-Fiscaliteit

Master handelswetenschappen Fiscaliteit

Postgraduaat Fiscale Wetenschappen

Gastdocent Hogeschool West-vlaanderen