Uw boekhouder als adviseur, niet als papegaai

- Boekhouding, Nieuws

Digitalisering

Wist u dat vanaf 1 januari 2017 e-invoicing de standaardprocedure is geworden bij de Overheid? Als de overheid dit al doet, waarom zou u als zelfstandige ondernemer achter blijven…

U kunt met ons overzichtelijk online pakket zelf elektronische facturen aanmaken en ontvangen. Vervang de klassieke map met het manuele ‘papegaaien’ inputwerk door een elektronisch dossier en ervaar het gemak van e-invoicing. U kunt op gelijk welke computer, tablet of smartphone aan uw boekhouding.

Al uw uitgaande en inkomende facturen worden softwarematig voorbereid voor de boekhouder. Dit is pure tijdswinst en zorgt voor een stijging in productiviteit. Het is eveneens mogelijk de bankrekening te linken aan het pakket met automatische betalingsgegevens. U beheert op één plaats uw onderneming, dit in continue samenwerking met uw boekhouder.

Rapportering

Een digitaal dossier heeft als groot voordeel dat de data zeer snel kunnen verwerkt worden tot rapporten. Ons kantoor voorziet op maat gemaakte rapporteren voor uw onderneming. Een overzicht van de belangrijkste kerncijfers is steeds beschikbaar. De rapportering gebeurt via uw persoonlijke login.

Ook de rapporten van vorige jaren worden gearchiveerd zodat u altijd aan uw historische gegevens kunt. Vergelijkingen in de tijd worden kinderspel. De rapporten kunnen eveneens worden gebruikt voor de wettelijke documenten zoals de jaarrekening en de vennootschapsbelasting.

Advies

Het grootste voordeel van digitalisering is de mogelijkheid om sneller in te spelen op wat echt telt bij de klant, advies: opportuniteiten, problemen, wijzigingen, … Door tijdswinst kunnen de deadlines sneller worden gehaald en kan er sneller en gerichter advies gegeven worden om bij te sturen.

En dat is het doel van ons kantoor. Eens de data verwerkt is wordt accuraat advies gegeven op boekhoud technisch, financieel en fiscaal vlak. En dit mooi op tijd!

 

Informatieve figuur digitalisering
Informatieve figuur digitalisering boekhouding
Over de auteur

Joey Deforce

Erkend Boekhouder-Fiscalist BIBF

Bachelor bedrijfsmanagement Accountancy-Fiscaliteit

Master handelswetenschappen Fiscaliteit

Postgraduaat Fiscale Wetenschappen

Gastdocent Hogeschool West-vlaanderen